Testimonials

 

Testimonials

“Het was leuk om je afgelopen vrijdag zo bezig te zien. Je bent bevlogen en een goede spreker. Mensen voelen het binnenkomen. Er waren alleen maar positieve reacties op jouw presentatie!”

Karin Terpstra, Owner Bite coaching en RMP-Master

“Nogmaals dank voor de enthousiaste manier waarop je het Reiss Motivation Profile® tot leven hebt gebracht. Ik heb nu zin om er mee aan de slag te gaan. Je praktijkvoorbeelden hebben mij laten zien wat voor mooie effecten dat kan hebben op mensen.”

Jaap Baalbergen

– Owner Videre en RMP-Master

“Hoe is het in godsnaam mogelijk dat ik 35 jaar moet worden om mijn drijfveren gespiegeld te krijgen en eindelijk de nodige inzichten in mezelf te verwerven? Dit zou voor alle kinderen een hoofdvak moeten zijn vanaf het eerste middelbaar! Wat een transformatie, eindelijk!

Plots sta ik met de nodige moed en slagvaardigheid in het leven. Ik lijk wel een magische bril te dragen. In gelijk welke situatie waarin ik me bevind, omzeil ik de klippen met een zeker gemak. Beter nog: ik zie door de klippen heen en herken in alle situaties het potentieel.

Ik ben ervan overtuigd dat we op deze golf van inspiratie zoveel mogelijk mensen met ons mee moeten pakken. Te veel mensen zijn stuurloos geworden in de overdaad van onze maatschappij. Om te vermijden dat burn-out dé ziekte wordt van de 21ste eeuw moet de jeugd leren wat introspectie en zelfkennis zijn. Reiss-profile is een wapen voor iedereen die levenslustig is.  Reiss Motivation Profile® is een cadeau dat alleen maar mooier wordt als we het met elkaar delen.”

Geert Verreth

- Toptrainer volleybal, Owner Motivation Works en RMP-Master

“Na de sessie werden we nog overweldigd door positieve feedback van de studenten over de workshop!

  • “dit was het laatste puzzelstukje dat ik nodig had voor mezelf”
  • “kwam voor ons op het perfecte moment in ons leven – nu we keuze naar job moeten maken”
  • “zeer bruikbaar in de toekomst, zowel bij één op één begeleiding als bij teambegeleiding”
  • “zeker behouden in de lessenreeks naar volgend jaar!”
Ine Debo, Tinne Zutterman

- Docenten Bachelor Toegepaste Psychologie

“Alvast bedankt voor de boeiende (maar vermoeiende) sessies – zonder twijfel hebben deze me sterk geholpen het afgelopen jaar. Ik heb zeker nog wat oefening nodig om het allemaal als vanzelf toe te passen maar overtuigd dat ik nu een kader heb waar ik mee aan de slag kan. Het waren zonder meer verhelderende sessies!”

Birgit Pelemans

- Workcenter Manager EL

“Vanochtend nog mooi resultaat gezien in ontwikkeling bij xxx. Waar hij vroeger resoluut negatief kon zijn over zijn evenknie people manager, ziet hij nu zijn way-of-working gewoon als ‘anders’ en in zijn eigen bewoordingen ‘niet beter of slechter, maar just different’. Is ongetwijfeld jouw bijdrage geweest!”

Ben Sansen

- Owner Mobilo, veerkracht en burn-outexpert en RMP-Master

“Ik ben inderdaad erg enthousiast over de test. Het geeft mooie nieuwe inzichten, vooral over de combinatie van je motivatoren. Het heeft me echt alweer verder op weg geholpen.“

Hanneke Oude Elberink

- Hogeschooldocent Avans

“Ik wil je graag nog eens expliciet bedanken voor jouw coaching. Het is fijn om nu toch ergens een richting te zien waarin ik mijn leven met meer plezier zou kunnen ontplooien.”

E. De Witte

- Stad Gent

“Bedankt Wim, voor de info en de superopleiding!”

Nathalie Jennes

- Administratief adjunct van de directie Gent

Bedankt voor de extra informatie, de zeer interessante en nuttige/bruikbare opleiding.

Ik heb dankzij de cursus meer inzicht gekregen in de reactie van sommige buren. Bedankt hier voor!

Natalie Troch

- Adjunct van de directie Gent

“Bedankt voor de leerrijke vorming. Ik zal er ongetwijfeld veel van kunnen gebruiken in mijn professioneel en persoonlijk leven.”

Bert Vandepoele

- OCMW Gent

“Ik heb weer zoveel uit de opleiding van vorige week gehaald, een dieper inzicht gekregen, ook in de 16 motieven en bijbehorende drijfveren. Het is best wel grappig als je weet dat ik nu dagelijkse situaties of gedachtegangen van mensen probeer te plaatsen bij de eventueel bijhorende drijfveren van hen. (Daar komt mijn praktisch bezig zijn weer even de kop opsteken.)

Ik wil je nogmaals danken voor je gastvrijheid, het hoogwaardige cursusmateriaal en de passie waarmee je de opleiding hebt gegeven. Ik kon me geen betere opleiding voorstellen.”

Els Vandervaeren

- Owner Moti-Veer en RMP-Master

“Als leidinggevende word ik regelmatig geconfronteerd met medewerkers die een onderling conflict ervaren. Deze training heeft me niet alleen het inzicht gegeven welke drijfveren hiervoor verantwoordelijk zijn.  Belangrijker nog, ik heb nu ook een helder inzicht in de gecontamineerde overtuigingen die hier achter kunnen schuilen en welke technieken ik kan inzetten om mijn medewerkers hierin te coachen. Ik ben er al mee aan de slag gegaan en het resultaat is verrassend positief.

Ik heb hier ook geleerd om naar heel andere zaken te peilen en te luisteren dan naar gedrag. Eigenlijk zitten in een coachinggesprek nu zoveel meer mogelijkheden, die ik voorheen niet zag. Het lijkt alsof ik met nieuwe ogen kijk.

Maar ook zelf heb ik door deze training een veel helderder inzicht gekregen in mezelf. Confronterend soms, maar Wim begeleidde ons hierin heel gedreven en liefdevol. Het opmaken van mijn motivatie identiteitskaart was voor mij een heel aparte ervaring. Ik heb nu het gevoel echt dichter bij mijn kern te zijn!

Ik wil deze inzichten ook gaan gebruiken om partners te begeleiden. Ik begin binnenkort met de eerste gesprekken. Ik merk wel dat ik nog praktijkervaring kan gebruiken, maar ik voel me echt verrijkt. Bedankt!”

Griet Vanbosch

- Supervisor Estée Lauder, freelance coach

“Eerst en vooral: merci voor de sessie van maandag. Ze is stevig blijven nazinderen en ik heb al verschillende analyses gemaakt in mijn hoofd. Iets wat volledig in de lijn van mijn motivatieprofiel ligt en dus energie geeft “

Lies Buyse

- Teamcoach Stad Kortrijk

“Reeds in 2000 ben ik via zijn boek “Who am I” in contact gekomen met Reiss zijn ideeën en model.

Mijn enthousiasme was zo groot dat ik met de “test” achter in het boek wat ging experimenteren om te zien hoe mensen de inzichten over henzelf zouden ontvangen.

Het was een ongelooflijke ervaring om te ontdekken dat mensen het heel leuk vinden te ontdekken “wat hun werkelijk boeit” en  te weten “waarom ze zich op een bepaalde manier gedragen in contact met anderen binnen hun sociale context.

Ik moest en zou met een expert in contact komen en werd via het Amerikaanse netwerk in contact gebracht met Wim Olbrechts.

Inmiddels een “RMP-Master” wordt dit instrument op vele terreinen door mij ingezet met heel positieve resultaten:

  • Coaching van leiders
  • Het ontwikkelen van leiderschap
  • Conflicthantering
  • Werving en plaatsing
  • Change-management
  • Persoonlijke effectiviteit

Mijn eigen trainers-toolbox is positief beïnvloed door de veelzijdigheid van het instrument en heeft dus mijn eigen professioneel en persoonlijk handelen effectiever gemaakt; scherpere observatie en luistervaardigheid; mij de mogelijkheid geboden de inzichten op theoretisch zowel als praktisch niveau met elkaar te binden.

Ik geniet er gewoon erg van als ik de “verbazing en tevredenheid en rust lees in de gezichten van mijn klanten”.

Johnny Tujeehut

- Owner JT-Management & Organization en RMP-Master

“Graag wil ik je een groot compliment geven voor de huidige versie van het Reiss Motivation Profile® Rapport! Ik vind dat je een prima balans tussen beperking en uitgebreidheid hebt bereikt, het taalgebruik is helder en doet weldadig aan en de betekenis en implicaties van de scores is zonder meer duidelijk en eenduidig!Dit is nu wat je noemt een professionele weergave van een professioneel instrument dat de Reis Motivation Profile® Test is. Hiermee kunnen we naar buiten treden.”

Maarten Anthonise

Decaan en studentencoach HSZ en RMP-Master

“Ik heb gisteren mijn laatste sessie genoten van de training. De training heeft zeker mijn verwachtingen overtroffen!

Als het enigszins mogelijk is, ben ik geïnteresseerd om de training verder te zetten of eventueel enkele bijkomende sessies te kunnen doen.”

Bart Hermans

- IT Infrastructure Architect en SME