De RMP Academie

De RMP Academie

Samen met onze internationale partners ontwikkelen wij het Reiss Motivation Profile® verder. Onze RMP-academie biedt vervolgopleidingen en persoonlijke begeleiding aan voor Reiss Motivation Profile®-masters en RMP-gebruikers.

Wim Olbrechts is officieel partner van RMP USA (http://www.idspublishing.com/team/) en hij is als content matter expert verantwoordelijk voor het RMP in België en Nederland. Hij verzorgt de officiële Reiss Motivation Profile® Master certificeringstraining.

Wim is sinds 2006 RMP-Master en hij geeft de RMP certificeringstraining reeds sinds 2006. Hij is hiervoor in Europa opgeleid en hij heeft in 2017 een tweede RMP certificering in de Verenigde Staten afgerond.

Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als executive business consultant en executive team coach bij bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. Zijn expertise richt zich op transformationeel leiderschap, teamontwikkeling en motivatie coaching. Hij werkte in verschillende sectoren, waaronder voeding, cosmetica, gezondheidszorg, mode, bankieren, verzekeringen en IT. Hij is eveneens actief in scholen en werkt met individuele sporters en sporttrainers rond motivatie.

Zijn ervaring als trainer en coach omvat elk niveau binnen een bedrijf, van CEO tot arbeiders, jongvolwassenen en gepensioneerden en multiculturele groepen.

Hij behaalde zijn bachelorsdiploma en twee masterdiploma’s aan de universiteit van Leuven en hij behaalde een postgraduaatsdiploma Bedrijfskunde en Marketing aan de Vlekho Universiteit in Brussel.

Naast zijn certificering als Reiss Motivation Profile® Master heeft hij ook certificaten in andere modellen en systemen zoals b.v. Myers-Briggs, NLP, Transactionele Analyse. Hij is gepassioneerd door leren en volgde divers opleidingen om zich te verdiepen in alle facetten van het menselijk gedrag, zoals o.a., trauma-counseling, somatische en systemisch coachen, neurologie en stress.