Onze Masters

 

Dokkum

Jaap Baalbergen

Loopbaanadviseur RL, coach, RMP master

tel: +31 62 36 72 496
mail:info@videre-coaching.nl

Ik help mensen in diverse situaties en fasen van hun leven bewuste en duurzame keuzes maken ten aanzien van loopbaan en persoonlijk leven. Het kan gaan om een juiste studiekeuze, (her)oriëntatie op de loopbaan, begeleiden naar ander werk, begeleiden bij re-integratie, versterken van veerkracht of het vinden van balans in werk en privéleven.

De basis van duurzame keuzes is het (her)ontdekken van kwaliteiten, behoeften, motivatie en kernwaarden; weten wat je beweegt en gelukkig maakt. Het Reiss Motivation Profile® biedt een uniek persoonlijk motivatieprofiel gebaseerd op 16 levensmotieven. Als coach help ik graag bij het vertalen van deze inzichten naar passende mogelijkheden voor studie, werk en persoonlijke ontwikkeling.

Waar ik met veel energie op een consciëntieuze en creatieve manier aan werk:
o versterken zelfinzicht en vertrouwen,
o omgaan met lastige situaties en versterken van veerkracht,
o ontdekken van mogelijkheden en kansen,
o werken aan een goede presentatie op de arbeidsmarkt,
o ondersteunen bij netwerk- en sollicitatieactiviteiten,
o trainen in het gebruik van sociale media, zoals Linkedin.

Bouwel (Grobbendonk)

Els Vandervaeren

Motivatie- en Veerkrachtcoach

tel: +32 (0)477 62 01 59
mail: els@moti-veer.be

Professioneel/bedrijven

 • Stress en burn-out begeleiding en preventie naar meer energie en veerkracht
 • Workshops: intrinsieke motivatie, focus, zelfsturing
 • Talentontwikkeling en motiveren van teams
 • Welzijnsbeleid
 • Loopbaanbegeleiding (vanaf begin 2019 via loopbaancheques)

Particulier

 • Loopbaanbegeleiding (vanaf begin 2019 via loopbaancheques)
 • Stress en burn out begeleiding, ontwikkelen van meer veerkracht
 • Ontdekken van je eigen intrinsieke motivatieprofiel, wat geeft je energie en wanneer ervaar je flow
 • Relaties: hoe elkaar beter begrijpen vanuit je eigen motivatie en terug afstemmen op elkaar

Antwerpen

Tom Spittaels

Trainer/Coach

tel: +31 (0)474556191
mail: spittaelstom@gmail.com

Tom is een charismatisch en gepassioneerd trainer-coach, bedreven in het ontwikkelen en motiveren van mensen en het bouwen van krachtige en effectieve teams.
Ben je op zoek naar individuele begeleiding of hulp bij het versterken van je team dan is Tom iemand die een verschil kan maken.
Als deel van zijn persoonlijke missie wil hij mensen stappen laten zetten zodat ze voor hun interessante kansen succesvol kunnen grijpen. Op basis van een betere zelfkennis en een uitgebouwd zelfvertrouwen, kan dan een duurzame, gedreven en deugddoende groei worden gerealiseerd. Het ‘Reiss Motivation Profile®’ is hierbij een zeer goede leidraad.
Hij is volop actief als energiemanagement coach voor Johnson&Johnson waar men de deelnemers adviseert hoe ze hun persoonlijke energie duurzaam kunnen ontwikkelen en optimaliseren.

Zijn team ervaring heeft hij verkregen als volleybalcoach op het hoogste Belgische niveau waar hij gedurende meer dan 15 jaar met hart en ziel liga A teams liet excelleren. Daarnaast heeft Tom tijdens een actieve carrière als projectleider in de R&D afdeling van Johnson & Johnson, verschillende medicijnen mee ontwikkeld en op de markt gelanceerd.
Een groep mensen smeden tot een effectief team is waar hij energie van krijg en wat nooit gaat vervelen. Teamleden moeten er in slagen om effectief samen werken, maar dat is niet evident als belangen hoog zijn en karakters verschillen. In een succesvol team werken met andere woorden alle krachten, op een efficiënte manier, ultiem in dezelfde richting. Naast het functionele aspect moeten mensen bereid zijn om hun beste energie met volle overgave aan het team te geven. Dit kan alleen als ze ervan overtuigd zijn dat er ook energie van het team terug zal vloeien naar henzelf. Tot slot is een belangrijke sleutel tot het versterken van het team, het sterker maken van de verschillende leden. Een team moet dus een plaats zijn waar individuele en persoonlijke groei ten volle wordt mogelijk gemaakt, gestimuleerd en gewaardeerd. Tom zet voor deze doeleinden het Reiss Motivation Profile® in.

Ouderkerk aan de Amstel

Belinda Beemster en Ellen Platje

Persoonlijke Motivatie Coaching,  Relatie Coaching (o.a. Ouder-Kind, collega’s, partners) en Studiekeuze Coaching

tel: 00316 244 777 03 / 00316 532 806 10
mail: info@smile-ouderkerk.nl

SMILE Coaching & Trainingen helpt bij het helder krijgen van jouw innerlijke behoeftes en de zoektocht naar dat wat jij nodig hebt om je tevreden, fit en gemotiveerd te voelen. Als er een goede match is tussen persoonlijke drijfveren en studie, werk en/of privéleven, voel je je sterk, rustig en in balans. Het halen van je doelen kost je dan weinig moeite, gewoon omdat ze bij je passen en je dus gemotiveerd blijft. Het stelt je daarnaast ook in staat bewuste keuzes te maken die zowel in het heden als op de lange termijn goed voelen. Inzicht in jouw eigen drijfveren draagt tevens bij om meer begrip voor het gedrag van een ander te hebben.

Katelijne Rotsaert

Organisatie Coach gespecialiseerd in Leadership Development en Team coaching – Eigenaar van Crescente Consult

Tel: +32 494 16 43 13

Mail: katelijne@crescenteconsult.be

Wat maakt dat het ene team werkt en het andere niet? Wat zorgt ervoor dat een teamlid met heel veel drive de ene doelstelling haalt maar voor een andere ter plaatse trappelt? Wat is er nodig opdat een leider die resultaten boekte met zijn team ook in een nieuwe rol kan bijdragen aan duurzaam succes van het bedrijf?

Dat zijn vragen waar ik me graag in verdiep en organisaties ondersteun in het vinden van antwoorden en oplossingen. Studies tonen aan dat knappe mensen samenbrengen in een team nog geen garantie is voor excellent resultaat. Daar is meer voor nodig…  

Sinds 2008 werk ik als zelfstandig organisatie coach. Meer dan 15 jaar studie (in binnen- en buitenland) van een brede waaier aan methodieken en jarenlange ervaring vormen de basis van mijn eigen aanpak om het verborgen potentieel aan wijsheid en innovatie in individuen, teams en organisaties aan te boren.

Voordat ik in 2008 koos om als  zelfstandig Organisatie Coach aan de slag te gaan, werkte ik 10 jaar in managementfuncties met verantwoordelijkheid over diverse teams, sales en business development. 

Het Reiss Motivation Profile® (RMP) is één van de tools die ik graag inzet bij:

Vlaanderen en Brussel zijn de regio’s waar ik overwegend professioneel actief ben, soms in het buitenland. Ik bied ook online coaching en training aan. Ik werk in het Nederlands en Engels (in duo ook in het Frans).

Mijdrecht

Karin Terpstra

Loopbaan & Studiekeuze Coach

tel: +31 (0)6 – 246 153 80
mail: info@bitecoaching.nl

Karin werkt als loopbaancoach en studiekeuzecoach in haar eigen bedrijf, bite coaching in Mijdrecht,
Nederland. Ze begeleidt mensen met het maken van essentiële levenskeuzes op gebied van studie-
en werkloopbaan. In de afgelopen jaren, verdienden de vele honderden cliënten haar onverdeelde
aandacht en is er met zorg en respect de juiste ondersteuning geboden. Karin is sinds 2005 RMP
Master en geeft, naast individuele coaching, ook workshops en lezingen op basis van de wetenschap
van intrinsieke motivatie. Zij verzorgt tevens de RMP specialisatie Studiekeuze™.

Ben Sansen

Life & Business Coach

tel: +32 14 321 321
mail: ben@bensansen.be

“Don’t dream your life, Live your dreams!”

Persoonlijke groei gecombineerd met zakelijk succes. Inspirerende seminars. Coachingstrajecten die je leadership skills naar een hoger niveau tillen. Dat is de passie van Ben Sansen en zijn team. Dagelijks gaat hij aan de slag met managers, ondernemers & vrije beroepen om het beste uit zichzelf te halen. Met zijn programma’s ‘Into The Wild’ & ‘Personal Power’ werkt hij aan uw persoonlijke vaardigheden. Aanscherpen van de juiste mindset, doorbreken van mentale blokkades en realiseren van persoonlijke doelstellingen en dromen. Daarmee legt hij de basis voor authentiek leiderschap, persoonlijke groei én levenskwaliteit. Tegelijk is Ben omwille van zijn know how verbonden aan meerdere expertisecentra rond stress & veerkracht.

Combineert Achievement en Fulfillment in Life & Business via:

Executive coaching

Management coaching

Team coaching

Entrepreneurial coaching

Keynote Lectures

Personal Power Program

Into The Wild program – Awaken the leader within

Gorinchem

Conny Boersma

Studiekeuze- en Loopbaancoach

tel: +31 625570027

mail: info@connyboersma.nl

Wat vind ik leuk en wat kan ik en wat past bij mij? Dat zijn de vragen waarmee cliënten bij mij komen en waarin ik ze graag ondersteun. Om dit te ontdekken is het van belang eerst naar jezelf te kijken en het Reiss Motivation Profile® is hier voor een heel mooi instrument. De 16 levensmotieven laten zien welke drijfveren voor jou als persoon belangrijk zijn en hoe je deze kunt inzetten. Ook ontdek je door dit unieke motivatieprofiel wat bij jou niet vanzelf komt en wat je dan misschien ook beter en door anderen kunt laten doen. Of waarvoor je, als je het toch echt graag wilt, je meer voor zult moeten inzetten.

Waar ik graag mijn energie aan geef is om dit samen uit te zoeken zodat jij een keuze kunt maken die bij je past. Kiezen is leuk!

Cliënten komen bij mij voor:

 • Studiekeuzebegeleiding
 • Loopbaanbegeleiding
 • Balans vinden tussen werk en privé
 • Begeleiding van werknemers

Plaats: Nazareth-Belgium

Fabienne Van den Haute

(Functie:) Zaakvoerder en coach Moodmanagement – Moodcoach

tel: +32499/58 55 04
mail: fabienne@moodmanagement.be

Beschrijving van je activiteiten: Leiderschap & Sales via coaching & training in KMO’s.

Boechout – Antwerpen

Ilse Matton

Life & Veerkrachtcoach en Loopbaanbegeleiding

tel: +32 (0)496 28 69 40
mail: ilse@humancoaching.be

Life & Veerkrachtcoach : burn-out voorkomen of aanpakken, omgaan met stress en verandering, mentale weerbaarheid verhogen, zelfvertrouwen verhogen, grenzen leren stellen,…

Loopbaanbegeleiding : Bewust worden van jouw drijfveren, talenten, waarden, welke jobs sluiten hierbij aan? Hoe stap ik uit mijn gouden kooi? Hoe omgaan met werkdruk en verandering, work life balance, …

Van nature heb ik een warme interesse voor mensen, het luisteren naar hun verhaal, het raken van mensen. Ik haal enorm veel energie uit een oprechte babbel en menselijk contact.
Ik heb van mijn passie, het beste uit de mensen halen en ze helpen groeien, mijn beroep gemaakt als gecertificeerd coach.
Samen met jou ga ik op zoek naar inzichten in je persoonlijkheid, je drijfveren, wat je echt wilt in het leven. Vanuit mijn enthousiasme en drive reik ik je inzichten aan om als individu, op het werk en privé, veerkrachtig in het leven te staan. Ik help je graag vooruit in je zoektocht naar verandering en groei op persoonlijk en professioneel vlak.
Spontaniteit, authenticiteit, openheid, optimisme, de nodige humor en wederzijds vertrouwen staan centraal in mijn coaching.